19:00

IF Brommapojkarna 3

Referat: Norrtulls SK U - IF Brommapojkarna 3

Hej!
Återigen en stark försvarsmatch mot ett Norrtull som vi dominerade stort över de första 25-30 minutrarna. Vi låg helt rätt i positionerna och hade ett effektivt passningsspel genom hela laget. Wille slog en snygg genomskärare som Robbie kunde rulla in i tomt mål och Melle skruvade in ett distansskott under ribban och vi hade en stabil 2-0 ledning. Ambjörn frös i mål så det var inte så konstigt att Norrtull kunde reducera på den enda chans de hade under första halvlek, en hörna som turligt gick igenom oss så att de kunde peta in 1-2.
Nya tag i andra halvlek - Norrtull flyttade upp laget och pressade högre upp och det samt lite slarvigt passningsspel från vår sida gjorde att Ambjörn blev varmare i kläderna och då spikade han på sedvanligt sätt igen målet. Efter ett tag fick vi ordning på positionerna, flyttade upp spelet och Rashid nickade snyggt in en hörna och fastställde slutresultatet till välförtjänta 3-1.
Återigen stort beröm till hela laget för ett mycket bra försvarsspel - detta var en stark laginsats där alla gjorde sitt och mer därtill, dessutom var passningsspelet bra i större delen av matchen. Bra jobbat alla och nya tag på träningarna nästa vecka!